Атлетика - календар такмичења2018. година
  • Бели крос Београд, фебруар
  • Новосадски полумаратон Нови Сад, март
  • Београдски маратон Београд, април
  • Трка изазова - Кошутњак Београд, мај
  • Ноћни маратонНови Сад, јун 
  • Атлетска трка пријатељства Кула Кула, јун 
  • Меморијална трка "Битка на Церу" Текериш 
  • Новосадски маратон Нови Сад, октобар
  • Меморијална трка "Генерал Света Ђукић" Ваљево, октобар