Džudo :: Milan RistićRistić Milan je rođen u Novom Sadu 29.08.1997. godine. Završio je osnovnu školu ,,Prva vojvođanska brigada" 2012. godine sa odličnim uspehom. Gimnaziju ,,Jovan Jovanović-Zmaj" završava 2016. godine takođe odličnim uspehom, posle koje upisuje Vojnu akademiju, smer Vojno vazduhoplovstvo.

Džudo počinje da trenira  2004. godine u džudo klubu Slavija Novi Sad, a trenutno je član džudo kluba Crvena Zvezda. Svoju takmičarsku karijeru počinje 2006 godine. Osvajač je preko 50 medalja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim takmičenjima. Najveći uspeh ostvario je osvojivši zlatnu medalju na državnom prvenstvu za kadete 2011. godine.  Kao pripadnik MO i VS i Univerziteta odbrane je 2018. godine osvojio dva zlatna odličija na Vojno-policijskom  prvenstvu Srbije, te i na Univerzitetskom prvenstvu Srbije. U 2019. godini učestvovao je na Novogodišnjim sportskimsusretima Specijalne brigade gde je osvojio drugo mesto, a na Vojno-policijskom prvenstvu odbranio je titulu najboljeg u kategoriji do 90 kilograma.

Član je reprezentacije MO i VS od 2018. godine. Na Svetskom vojnom prvenstvu u Brazilu, Rio de Žaneiru, 2018. godine je ostvario veliki uspeh i osvojio sedmo mesto.

Trenutno se nalazi na četvrtoj godini studija na Vojnoj akademiji u Beogradu, Studijski program Vojno vazduhoplovstvo.