Džudo :: Miloš TodorovićMiloš Todorović je rođen 4 januara 1986. godine u Brusu, opština Brus, gde je završio i osnovnu školu. Srednju mašinsko-elektrotehničku školu upisuje i završava u Kruševcu vrlodobrim uspehom, a potom i visoku ekonomsku školu, smer Ekonomija u poslovno industrijskom sistemu.

Džudo je počeo da trenira 1993. godine, u svojoj sedmoj godini, i to  u džudo klubu ,,Panikop Brus&39;&39; iz Brusa, da bi potom nakon nekoliko godina, prešao u ODžK ,,Brus&39;&39; iz Brusa, čiji je i danas član. Prelaskom u ODžK Brus, Miloš počinje da osvaja medalje i ređa uspehe na takmičenjima, te ostvaruje i svoje najuspešnije rezultate i postaje prvak centralne Srbije, osvaja treće mesto na prvenstvu Srbije, kao i treće mesto i bronzanu medalju na Otvorenom balkanskom prvenstvu u seniorskoj konkurenciji. Pored toga, višegodišnji je i aktuelni je prvak kopnene vojske u svojoj kategoriji, kao i aktuleni prvak vojske u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Na Vojno-policijskom prvenstvu 2019. godine, u izuzetnom jakoj konkurenciji u svojoj kategoriji, osvaja visoko treće mestu.

U MO i VS je zaposlen od 20. novembra 2009. godine, a od 4. aprila 2017. godine mesto službovanja mu je Kruševac u jedinicama Vojske Srbije.

Član džudo reprezentacije MO i VS je od 2014. godine, a kao njen pripadnik je na 6. Svetskim vojnim igrama u Republici Koreji 2015. godine osvojio 13. mesto.