01.10.2021

Кадетска екипа војних вишебојаца освојила бронзу у СловачкојЕкипа кадета Војне академије, под руководством потпуковника Негована Иванковића, учествовала је на 14. међународном такмичењу "Алл Роундер 2021" у војном вишебоју, одржаном у Војној академији Словачке Републике у месту Липтовски Микулаш 29. и 30. септембра.
 
У укупном пласману на крају такмичења екипа Војне академије освојила је треће место међу шест такмичарских екипа из пет земаља.
 
Када је реч о дисциплинама, војни вишебојци Војне академије, кадети Никола Јовић, Филип Павловић, Игор Томић, Александар Николић, Никола Урошевић и  Сергеј Трифуновић, у првом дану такмичења освојили су друго место у савлађивању полигона пешадијских препрека, а исту позицију заузели су и у дисциплинама гађање бомбом, штафетно пливање у униформи на 50 метара и гађање аутоматском пушком у симулационим условима.
 
Током другог дана такмичења, кадетска екипа војних вишебојаца освојила је треће место у дисциплини планинско трчање на шест километара, а пети су били у дисциплини рафтинг спринт на 400 метара.

 
Оствареним резултатима на такмичењу у Словачкој, војни вишебојци Војне академије настављају низ успеха на међународној и домаћој сцени.
photoФОТОГАЛЕРИЈА