28.12.2020

Поручник Горан Чегар добитник награде "Јован Микић Спартак"Поручник Горан Чегар, тренер у Спортској јединици МО и ВС, добитник је престижне награде «Јован Микић Спартак» за врхунске спортске резултате и достигнућа у спорту.

Награда је, Одлуком Управног одбора Спортског савеза Војводине а на предлог стручног жирија, поручнику Чегару додељена за вишедеценијски допринос афирмацији спорта, унапређење спортске праксе, организацију у области војног спорта, учешће у хуманитарним активностима и друге заслуге у спорту.

Награду Горану Чегару уручио је Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста.

- Награда која ми је додељена даје ми додатни мотив да  наставим рад у спорту. Као неко ко је скоро свој цео живот посветио спорту, срећан сам што и цела моја породица гради спортски пут и живи спортски живот, рекао је поручник Чегар на свечаности доделe награда која је одржана у просторијама Спортског савеза Војводине у Новом Саду.

Награда "Јован Микић Спартак" сваке године додељује се најбољим појединцима и организацијама које су остваривали успехе у категоријама: спортисти, спортисти са инвалидитетом, тренери, спортске судије, спортске организације, врхунско-спортско достигнуће, фер-плеј, спонзори-донатори, за животно дело.
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА