Фустал :: СпортистиМУШКАРЦИ
 
ПРВА ЕКИПА
 • професионални војник Стојановић Далибор, голман
 • мајор Цимбаљевић Миленко, играч капитен
 • капетан Јоцић Небојша, играч
 • заставник Тројановић Синиша, играч
 • професионални војник Трајковић Милош, играч

ОСТАЛИ ИГРАЧИ
 • поручник Шумарац Милош, играч
 • поручник Митић Лазар, играч
 • поручник Ханић Демир, играч
 • поручник Радовић Марко, играч
 • потпоручник Милановић Стефан, играч
 • старији водник Страјнић Слободан, играч
 • водник Михајловић Александар, играч
 • водник Биочанин Милко, играч
 • војни службеник Влашки Гордан, играч
 • професионални војник Станковић Драган, играч