21.08.2019

Припреме футсал репрезентације за футсал куп у СкопљуВећ осам дана трају припреме футсал репрезентације Војске Србије за учешће на CISM футсал купу који ће се одржати 30. августа у Скопљу.  На такмичењу ће, поред репрезентације Србије, учествовати и војни тимови из Северне Македоније, БиХ, Црне Горе, Хрватске и Словеније.  Селекција Србије  брани прво место.

Селектор наше репрезентације Звездан Шљивар нада се још једном успеху.

 - Марљиво се припремамо за јако такмичење, а циљ је да одбранимо пехар. У односу на шампионски тим дошло је до малих промена, али успели смо поново да саставимо јаку  селекцију и надам се тријумфу. Новајлије су голман Душан Стојковић, Милко Биочанин и Алекса Пешић. Да бисмо се што боље припремили и уиграли планирали смо два дуела са КМФ Бањица.
 
На списку су Душан Стојковићи Слободан Страјнић (голмани), Небојша Јоцић, Горан Влашки, Миленко Цимбаљевић (капитен), Александар Михајловић, Милко Биочанин, Милош Трајковић,  Александар Тодоровић, Милош Шумарац, Синиша Тројановић,  Драган Станковић, Лазар Митић, Алекса Пешић, Стефан Милановић и Марко Радовић. Селектор репрезентације је Звездан Шљивар, а помоћни тренер Саша Озимић.