13.08.2019

Anja Obradović zlatna na turniru u Rumuniji
Pripadnica Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Univerziteta odbrane, Odeljenja za sport, vojni službenik Anja Obradović, osvojila je zlatnu medalju. u ženskoj konkurenciji, u kategoriji do 63 kilograma, na Evropskom juniorskom kupu u Rumuniji (Kluž – Napoka). na kome su se prošlog vikenda takmičila  232 juniora iz 29 država.

Anja je u svojoj kategoriji na ovom takmičenju pokazala apsolutnu dominaciju i do prvog mesta stigla ubedljivim pobedama nad svojim konkurentkinjama.

Nakon što je u prvom kolu bila slobodna, u drugom kolu je iponom savladala domaću takmičarku Katalinu Topalu, da bi odmah nakon toga u polufinalnoj borbi, takođe iponom savladala i Stin Marie Roseg iz Norveške.

U finalnoj borbi  u kojoj se sastala sa prošlogodišnjom osvajačicom trećeg mesta na ovom turniru, takođe Norvežankom, Rozom Alsgard, Anja Obradović je kroz dominaciju tokom celog meča savladala svoju suparnicu i na taj način potvrdila trenutnu dobru formu.

Nakon ovog uspeha, Anja Obradović će ostati u Rumuniji i učestvovati na kampu u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u seniorskoj kokurenciji koje će biti održano u Tokiju, od 25. avgusta do 1. septembra ove godine.
 
 
photoFOTOGALERIJA