13.08.2019

Ања Обрадовић златна на турниру у Румунији
Припадница Министарства одбране и Војске Србије, Универзитета одбране, Одељења за спорт, војни службеник Ања Обрадовић, освојила је златну медаљу. у женској конкуренцији, у категорији до 63 килограма, на Европском јуниорском купу у Румунији (Клуж – Напока). на коме су се прошлог викенда такмичила  232 јуниора из 29 држава.

Ања је у својој категорији на овом такмичењу показала апсолутну доминацију и до првог места стигла убедљивим победама над својим конкуренткињама.

Након што је у првом колу била слободна, у другом колу је ипоном савладала домаћу такмичарку Каталину Топалу, да би одмах након тога у полуфиналној борби, такође ипоном савладала и Стин Марие Росег из Норвешке.

У финалној борби  у којој се састала са прошлогодишњом освајачицом трећег места на овом турниру, такође Норвежанком, Розом Алсгард, Ања Обрадовић је кроз доминацију током целог меча савладала своју супарницу и на тај начин потврдила тренутну добру форму.

Након овог успеха, Ања Обрадовић ће остати у Румунији и учествовати на кампу у склопу припрема за Светско првенство у сениорској кокуренцији које ће бити одржано у Токију, од 25. августа до 1. септембра ове године.
 
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА