13.06.2018

Војни репрезентативци на светским војним првенствима у једерењу и у триатлону
Чланови војне репрезентација Републике Србије у једрењу отпутоваће 14. јуна 2018. године у Републику Финску (Хелсинки), где се од 14. до 21. јуна 2018. године одржава “50. CISM светско војно првенство у једрењу”.
 
Такође, члан војне репрезентације Републике Србије у триатлону отпутоваће 15. јуна 2018. године у Краљевину Шведску (Лидшопинг), где се од 15. до 18. јуна 2018. године одржава „20. CISM светско војно првенство у триатлону“.
 
Чланови војне репрезентације у једрењу који ће наступати на “50. CISM светском војном првенству у једрењу” су: капетан фрегате Јован Кривокапић, поручник корвете Александар Јовановић, потпоручник Никола Попов, цл Горан Стевановић и цл Никола Марјановић, док ће на „20. CISM светском војном првенству у триатлону“ наступати заставник Игор Вуковић.
 
Данас, пред полазак на пут, члановима репрезентације обратио се шеф Делегације Републике Србије при CISM бригадни генерал Синиша Радовић који је репрезентативцима у једрењу и триатлону пожелео успех на предстојећим такмичењима и изразио наду да ће екипе пратити спортска срећа.